Kuinka piilottaa Facebook reaktioiden Kreivi ?

Jos haluat olla osa planeettaa, jossa kaikki toimii tekniikan ja Internetin avulla, sinun on investoitava useisiin ohjelmistoihin ja verkkosivustoihin. Koska jokainen ihminen nykyään huolehtii työstään näiden edistysaskel teiden avulla, sinun tulee myös oppia tekemään samoin.

Paras tapa tehdä se on käyttää Facebook nimistä sosiaalisen verkostoitumisen sovellusta. Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit lähettää viestejä, soittaa ystävillesi, päivittää ihmisiä elämänmuutoksista, luoda sivuja brändillesi jne.


Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää enemmän tämän ohjelmiston toiminnasta Facebook tuki tiimi ohjauksessa. Voit myös muokata kotisivuasi käyttämällä tämän sovelluksen tarjoamia työkaluja.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä luotettavan ohjelmiston, kuten Facebook, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka aloittaa tai mitä tehdä.


Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti ja joihin voit luottaa helposti.


Sen lisäksi on olemassa muutamia ohjeita, joita voit käyttää piilo taaksesi Facebook reaktioiden määrän. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook ohjelmisto älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  • Kun kotisivu avautuu, napauta kohtaamasi kolmirivistä ruutua
  • Luettelo vaihtoehdoista tulee eteen. Valitse heti Asetukset ja tietosuoja -ruutu
  • Napauta seuraavasta avautuvasta työkalu sarjasta Reaktioa setukset
  • Piilota reaktio määräsi siirtämällä Viestissä kohdan vieressä olevaa liukusäädintä oikealle

Voit soittaa Facebook tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.


Aiheeseen liittyvä blogi


Kuinka poistaa Facebook yhteyshenkilön esto?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Facebook suositeltu kokoelma?

Kuinka muuttaa Facebook kieltä?