Kuinka poistaa Facebook suositeltu kokoelma?

Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki olemme nykyään osa planeettaa, jossa jokainen ihminen on merkittävästi riippuvainen teknologiasta ja Internetistä. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet, jotka lisäävät käyttömukavuuttasi huomattavasti.

Kuitenkin varmistaaksesi, että saavutat tärkeimmät tulokset, sinun on ladattava laitteellesi useita ohjelmistoja, kuten Facebook. Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, johon voit rekisteröityä ja jota voit käyttää monin eri tavoin. Voit soittaa ystävillesi riippumatta siitä, missä he asuvat, mainostaa tuotemerkkiäsi, luoda sivuja yrityksellesi, lähettää tekstiviestejä henkilöille jne. ilman vaikeuksia.


Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja tästä sovelluksesta ja sen toiminnoista Facebook tukitiimin ohjauksessa välittömästi. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä sovellus, on se, että sillä on kätevä käyttöliittymä, jota voit mukauttaa haluamallasi tavalla.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa monimutkaisen sosiaalisen verkostoitumisen alustan, kuten Facebook, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimeesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.


Tällaisina aikoina kannattaa keskustella Facebook teknisen tukitiimin kanssa kaikenlaisista vinkeistä. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit uskoa heihin onnistuneesti.


Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Facebook suositus kokoelmasi. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  • Kun olet kirjautunut profiiliisi, napauta kolmirivistä välilehteä näytön oikeassa yläkulmassa
  • Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista. Napauta nimeäsi avataksesi profiilisivun
  • Löydät vaihtoehdon nimeltä Katso Tietojasi, valitse se heti
  • Siirry Featured ikkunaan ja valitse sitten Poista Suositeltu kokoelma ja paina sitten Ok painiketta

Voit soittaa Facebook tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.


Aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka piilottaa Facebook reaktioiden Kreivi ?

Kuinka muuttaa Facebook kieltä?