Kuinka muuttaa Facebook kieltä?

Oletko joku, joka etsii sosiaalisen median alustaa, jossa on parhaat ominaisuudet ja jonka avulla voit myös huolehtia ammatillisista tarpeistasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee ladata Facebook laitteellesi mahdollisimman pian.

Se on eräänlainen ohjelmisto, jonka avulla voit kätevästi lähettää tekstiviestejä muille ympäri maailmaa, soittaa videopuheluita, jakaa päivityksiä ystäviesi kanssa, vaihtaa valokuvia, katsoa videoita, luoda sivuja yrityksille jne. ilman vaikeuksia . Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi parantaa käyttömukavuuttasi ja kokemustasi Facebook tukitiimin avulla mahdollisimman pian.

Yksi parhaista osista tämän sosiaalisen verkostoitumisen sivuston käytössä on, että siinä on huippuluokan turvajärjestelmä, joka suojaa sinua kaikin mahdollisin tavoin. Näiden lisäksi siinä on myös vaihdettava käyttöliittymä, joten pääset vastaamaan tarpeisiisi.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää lukuisia huippuluokan ohjelmistojen, kuten Facebook , tarjoamia toimintoja tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Tarkoittaako se kuitenkin, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebook asiakaspalvelu Suomi voi opastaa sinua mieltymystesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat muuttaa Facebook kieltä. He ovat:

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi

  • Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamasi kolmirivistä välilehteä
  • Selaa sinulle tarjottua uutta vaihtoehto luetteloa ja valitse Asetukset ja tietosuoja
  • Löydät seuraavalta sivulta ruudun nimeltä Language, avaa se
  • Vaihda kieli vastaavasti ja tallenna muutokset

Soita Facebook tuki numeroon, jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita.

Popular posts from this blog

Kuinka piilottaa Facebook reaktioiden Kreivi ?

Kuinka poistaa Facebook suositeltu kokoelma?